Ömer Çelik: Terör örgütlerini besleyenler terörle yüz yüze geldi | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

26 Nisan 2024 - 14:20

Ömer Çelik: Terör örgütlerini besleyenler terörle yüz yüze geldi

Ömer Çelik: Terör örgütlerini besleyenler terörle yüz yüze geldi
Son Güncelleme :

26 Aralık 2022 - 8:46

610 Okuma

AK Parti Sözcüsü Çelik, Paris’teki terör saldırılarına ilişkin, “Fransa terör örgütlerini himaye etmeyi bırakmalı” dedi.

Fransa’nın başkenti Paris’te terör örgütü PKK sempatizanları olay çıkarmaya devam ediyor.

 

3 kişinin hayatını kaybettiği saldırının ardından kentte düzenlenen eylemlerde, güvenlik güçleriyle karşı karşıya gelindi.

 

Meydanları adeta savaş alanına çeviren grup, polis ekiplerine de taşlı saldırıda bulundu.

 

Yaşanan gelişmeler dünya gündemine oturdu.

“Fransızların iyi düşünmesi gerekiyor”

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de eylemleri değerlendirdi.

 

Çelik’in açıklamalarından satır başları şöyle:

 

“Avrupa’da olduğu gibi tüm ırkçı saldırıları kınıyoruz. Bu olaylardan hemen sonra PKK terör örgütü yandaşlarının sokaklara dökülerek, Fransa’daki kamu düzenini bozacak şekilde, polise saldırarak, dükkanları yağmalayarak ortaya koyduğu tablo üzerinde de Fransızların iyi düşünmesi gerekiyor.

 

Biz çok uzun zamandır şunu ifade ediyoruz; Bu PKK terör örgütü mensuplarını himaye ettiğiniz zaman bunlar güçlendikleri zaman size zarar veren tablo ortaya çıkaracaklar.

 

Ömer Çelik: Terör örgütlerini besleyenler terörle yüz yüze geldi VİDEO

 

“Terör örgütlerini besleyenler terörle yüz yüze geldi”

Cumhurbaşkanımız yaptığı açıklamalarda bu terör örgütlerini besleyenlerin eninde sonunda bu terör örgütlerinin saldırıları ile yüzleşeceğini ifade etti, ‘Bunları beslemeyin, bunlara destek vermeyin, fiziki olarak sizlerin ülkesinde himaye edilmesine müsaade etmeyin’ dedi. Cumhurbaşkanımız bu uyarıları defalarca yapmıştır.

 

Şimdi gelinen noktada PKK terör örgütü yanlılarının nasıl ortalığı yakıp yıktığı ortaya çıktı. Terör örgütlerini besleyenler terörle yüz yüze geldi. PKK’nın faaliyetlerinin Kürtlere ne kadar zarar verdiği ortaya çıktı. Terör konusunda çifte standardın sonuçlarını görmüş olduk. Fransa terör örgütlerini himaye etmeyi bırakmalı.” ifadelerini kullandı.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.