Ankara’da eski kocası tarafından öldürülen Pelin toprağa verildi | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Nisan 2024 - 05:21

Ankara’da eski kocası tarafından öldürülen Pelin toprağa verildi

Ankara’da eski kocası tarafından öldürülen Pelin toprağa verildi
Son Güncelleme :

26 Aralık 2022 - 8:42

1830 Okuma

Ankara’da eski kocası tarafından öldürülen Pelin Ceylan, Karşıyaka Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı.

Ankara’da sokak ortasında eski eşi Mehmet E.’nin (55) silahlı saldırısına uğrayan 3 çocuk annesi 47 yaşındaki Pelin Ceylan, 13 gündür verdiği yaşam mücadelesini dün gece kaybetti.

 

Çankaya ilçesinde özel hastanenin morgundan alınan Ceylan’ın cenazesi, Adli Tıp Kurumu’na getirildi.

Toprağa verildi

Burada yapılan incelemelerin ardından Ceylan’ın cenazesi, ikindi namazını müteakip Karşıyaka Mezarlığı’na getirilerek toprağa verildi.

 

Cenazeye Pelin Ceylan’ın çocukları, komşuları, Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu üyeleri ve çok sayıda seveni katıldı.

“Çok iyi bir insandı”

Ceylan’ın 2 yıllık komşusu Banu Lökbaş, İHA’ya yaptığı açıklamasında Pelin ile her gün görüştüklerini anlatarak, “Pelin, çok iyi bir insandı, merhametli ve hayat doluydu. Kedileri, köpekleri, hayvanları çok severdi. Çocuklarını çok severdi. Çok iyi bir anneydi. Çok erken ayrıldı aramızdan” diyerek üzüntüsünü ifade etti.

 

Ankara’da eski eşini tabancayla vuran öfkeli şahsı polis ikna etti VİDEE ARŞİV

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.