Batman’da DEDAŞ personelini rehin alan zanlı tutuklandı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Nisan 2024 - 22:52

Batman’da DEDAŞ personelini rehin alan zanlı tutuklandı

Batman’da DEDAŞ personelini rehin alan zanlı tutuklandı
Son Güncelleme :

22 Aralık 2022 - 8:52

1350 Okuma

Batman’da kaçak elektrik kontrolü yapan elektrik dağıtım şirketi personelini silahla rehin alan N.K. tutuklandı.

Batman’da Rıhan Caddesi Çamlıtepe Mahallesi’ndeki bir halı yıkama işletmesinin kaçak elektrik kullandığı ihbarı üzerine, Dicle Elektrik AŞ’nin 3 personeli kontrol amacıyla iş yerine yönlendirildi.

 

Kaçak kontrolü yapacaklardı, rehin aldı Bu görevliler, iş yerinde kaçak elektrik kontrolü yapmak isteyince iş yerindeki esnaf tarafından rehin alındı.

Zanlı tutuklandı

Personeli rehin aldığı için gözaltına alınan N.K’nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

 

DHA’nın haberine göre adliyeye sevk edilen N.K. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

 

Kaçak elektrik kullanıldığı ihbarı üzerine dün, Rıhan Caddesi Çamlıtepe Mahallesi’ndeki bir halı yıkama işletmesine giden elektrik dağıtım şirketinin 3 personeli, N.K. tarafından silahla rehin alınmış, önce 2 personeli serbest bırakan zanlı, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç’ın iknasıyla diğer personeli de serbest bırakarak teslim olmuştu.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.