Çaldıkları fotokapana yakalanan hırsızlardan pes dedirten savunma: Radyo sandık | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Nisan 2024 - 05:26

Çaldıkları fotokapana yakalanan hırsızlardan pes dedirten savunma: Radyo sandık

Çaldıkları fotokapana yakalanan hırsızlardan pes dedirten savunma: Radyo sandık
Son Güncelleme :

18 Aralık 2022 - 9:15

1100 Okuma

Honaz Milli Parkı’nda yaban hayatını izlemek için ağaçlara yerleştirilen fotokapanlardan 1’i çalındı. Durumu fark eden Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü durumu jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen Denizli İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi’nin (JASAT), fotokapanı çalan kişileri bulmak için çalışma başlattı.

FOTOKAPANA YAKALANDILAR

Çaldıkları fotokapan tarafından görüntülenen şüpheliden yola çıkan ekipler, fotokapanı ağaçtan söküp, çalan 2 şüpheliyi belirledi. 15 Aralık’ta belirlenen adrese düzenlenen operasyonda çobanlık yapan İsmail Y. (56) ile Kemal A. (28) yakalandı.

ADLİ KONTROLLE SERBEST KALDILAR

Gözaltına alınan şüpheliler, çıkarıldıkları adliyede adli kontrolle serbest kaldı. Operasyonda ele geçirilen fotokapan Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü’ne teslim edildi. Şüpheliler jandarmadaki ifadelerinde fotokapanı radyo sandıkları için çaldıklarını söyledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.