Antalya’da sel bölgesine sarı kodlu uyarı yapıldı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Temmuz 2024 - 09:08

Antalya’da sel bölgesine sarı kodlu uyarı yapıldı

Antalya’da sel bölgesine sarı kodlu uyarı yapıldı
Son Güncelleme :

13 Aralık 2022 - 20:10

790 Okuma

Meteoroloji, selin vurduğu bölge için “sarı” kodlu yağış uyarısında bulundu. Uyarının ciddiye alınması gerektiği ifade edilen açıklamada, vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

Antalya’da dün yaşanan sağanak yağış, Kumluca ve Finike ilçelerinde sele neden oldu.

 

Hayatı olumsuz etkileyen afetin ardından bölge için bugün de merkez ve doğu ilçelerine uyarı yapıldı.

Sel bölgesine bir uyarı daha

Meteoroloji tarafından yapılan uyarıda, bugün gece saatleriyle birlikte kent merkezinde ve kentin doğu ilçelerinde, kuvvetli yağışların yarın sabah saatlerine kadar etkili olmasının beklendiği belirtildi.

 

Sarı kodlu yağış

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıda Kaş, Finike, Kumluca ve Kemer’de “sarı” kodlu yağış beklendiği açıklandı.

 

Sarı kodlu uyarının ciddiye alınması gerektiği ifade edilen açıklamada, vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmalarını istendi.

Yarın akşam etkisini kaybedecek

AA’nın aktarımına göre; kuvvetli yağışların yarın akşamdan itibaren etkisini kaybedeceğini ve perşembe ile cuma günü hafif şekilde devam edeceği de kaydedildi.

 

Yağışlı havanın cuma akşamından itibaren kenti terk ederek bulutlu havanın etkili olacağı belirtildi.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.