Aydın’da virajı alamayan araç, uçurumdan düştü | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Temmuz 2024 - 05:18

Aydın’da virajı alamayan araç, uçurumdan düştü

Aydın’da virajı alamayan araç, uçurumdan düştü
Son Güncelleme :

11 Aralık 2022 - 20:58

1120 Okuma

Köşk’te yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda virajı alamayan otomobil, uçurumdan aşağıya devrilerek büyükbaş hayvanlarının bulunduğu besihanenin üzerine düştü. Meydana gelen kazada, 7 kişi yaralandı.

Aydın’ın Köşk ilçesine bağlı Uzundere Mahallesi’nde bir kaza olayı meydana geldi.

 

Sağanak yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda virajı alamayan N.Ç. idaresindeki 09 AE 727 plakalı otomobil, uçurumdan aşağıya uçtu.

Araç, besihaneye düştü

Yolun çamurlu olması ile birlikte kayan ve uçurumdan uçan otomobil, bölgedeki büyükbaş hayvanlarının bulunduğu bir besihanenin çatısına düştü.

 

Olayı gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye; itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

7 kişi yaralandı

Meydana gelen kazada, 7 kişi yaralanırken kısa sürede bölgeye gelen itfaiye ekipleri, yaralıları araçtan kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti.

 

İHA’nın haberine göre; yaralılar ilk müdahalenin ardından ambulansla hastanelere kaldırdı. Kazada, otomobil hurdaya dönerken, olay ile ilgili inceleme başlatıldı.

 

 

 

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.