KARŞIYAKA BELEDİYESİ VE KALDER İŞ BİRLİĞİ YAPACAK | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 12:14

KARŞIYAKA BELEDİYESİ VE KALDER İŞ BİRLİĞİ YAPACAK 

KARŞIYAKA BELEDİYESİ VE KALDER İŞ BİRLİĞİ YAPACAK 
Son Güncelleme :

06 Aralık 2022 - 9:32

810 Okuma

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) İzmir Şubesi yönetim kurulu, Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ile bir araya geldi. Belediye ve özel sektör iş birliği üzerine gerçekleşen görüşmede iş birliği protokolü yapılması kararı alındı. 

Başkan Tugay’ın makamında gerçekleşen görüşmeye KalDer Başkanı Dr. Senem Kılıç, Genel Sekreter Aylin Paksoylu; Yönetim Kurulu Üyeleri Sönmez Alev, Atınç Abay ve Karşıyaka Belediyesi Sürdürülebilirlik Ofisi görevlileri Emre Uysal ile Gökçe Küçük katıldı. Toplantıda KalDer süreçleri ile ilgili görüşmelerin ardından iş birliklerinin neler olabileceği ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Sürdürülebilirlik konusunda özel sektörle belediye iş birliğinin sağlanması konusunda fikir birliğine varıldı. Kalitenin önemine vurgu yapan Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, “Senem Hanım ve yönetim kurulu üyelerimizin ziyareti bizi çok mutlu etti. Özellikle sürdürülebilirlik alanında çok önemli çalışmalar yapacağımıza inanıyoruz. Kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.