Abdullah Çalışkan’dan Binali Yıldırım’a ziyaret | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

23 Nisan 2024 - 18:56

Abdullah Çalışkan’dan Binali Yıldırım’a ziyaret

Abdullah Çalışkan’dan Binali Yıldırım’a ziyaret
Son Güncelleme :

06 Aralık 2022 - 7:10

850 Okuma

TDPV Başkanı Abdullah Çalışkan, Azerbaycan’da trafik kazası geçiren Binali Yıldırım’ı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Azerbaycan programı kapsamında Karabağ’da bulunan AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım’ı ve AK Parti Milletvekili Şamil Ayrım’ı taşıyan araç, Zengilan Havalimanı yolunda kaza yapmıştı.

 

Kazanın ardından bir gece Bakü’de hastanede müşahede altına alınan Yıldırım, daha sonra İstanbul’a getirilerek Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi’nde tedavisine devam etmişti.

 

Yıldırım, saçlı derideki doku kaybı dolayısıyla başarılı bir doku nakli ameliyatı olmuştu.

Binali Yıldırım’a geçmiş olsun ziyareti

Tedavisinin ardından evinde dinlenen Binali Yıldırım’a, Türk Dünyası Parlamenterler Vakfı Başkanı Abdullah Çalışkan, geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

 

Ziyaretini sosyal medya hesabından paylaşan Çalışkan, “Türk Devletleri Teşkilatı Aksakallar Konseyi Başkanı ve aynı zamanda Vakfımızın da Onursal Başkanı değerli büyüğüm Sayın Binali YILDIRIM’ı ziyaret ederek kendisine geçmiş olsun dilediklerimi ilettim. En kısa zamanda sağlığına kavuşmasını diliyorum.” dedi.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.