Şişli’deki gecekonduda katliam: 1 kişi gözaltına alındı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 17:45

Şişli’deki gecekonduda katliam: 1 kişi gözaltına alındı

Şişli’deki gecekonduda katliam: 1 kişi gözaltına alındı
Son Güncelleme :

30 Kasım 2022 - 6:57

930 Okuma

2’si kadın 3 kişiyi öldürdüğü iddia edilen şüpheli, Adapazarı’nda gözaltına alındı. Şüphelinin erkek olan kişiyi kız meselesinden, diğer iki kadını da tanık oldukları için öldürdüğü belirlendi.

İstanbul’un Şişli ilçesinde 4 gün önce bir ihbar üzerine Kuştepe Mahallesi’nde bulunan gecekonduya giren polis ekipleri, av tüfeği ile vurularak öldürülmüş 2’si kadın 3 kişinin cesedi ile karşılaştı.

 

Yapılan incelemede 12 saat  önce öldürüldükleri tespit edilen cesetlerin Vahit Ateş (45), T.V.(17) ile Merve Özturan (27)’e ait olduğu belirlendi.

Evden çıktı, güvenlik kamerasına takıldı

Cinayet Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan çalışmalarda polis evden çıkan şüphelinin güvenlik kamerası görüntülerine ulaştı.

 

Görüntülerde, cinayetleri işleyen şüphelinin elinde büyük bir poşetle hızla kaçtığı görüldü.

 

Şişli’deki gecekonduda katliam: 1 kişi gözaltına alındı ViDEO

 

 

Adapazarı’na gitti

Polis güvenlik kamera görüntülerini kullanarak, şüpheliyi Kağıthane’nin Yahya Kemal Mahallesi’ndeki evine kadar takip etti.

 

Ardından kimliği belirlenen şüphelinin Adapazarı’na gittiği tespit edildi.

Operasyonla yakalandı

Polis ekipleri, Adapazarı’nda da elinde bavulla güvenlik kameralarına görüntü veren şüpheliyi yakalamak için operasyon yapıldı.

 

Operasyonda olayın şüphelisi Bülent P. gözaltına alınarak, dün gece İstanbul’a getirildi.

 

Şüphelinin olayda kullandığı pompalı tüfek ise Çağlayan’da bir evin bahçesinde bulundu.

 

Cinayetlerin sebebi ‘kız meselesi’

İstanbul Cinayet Büro Amirliğinde sorguya alınan Bülent P.’nin polislere Vahit Ateş’in, kız arkadaşı E. ile ilişkisi olduğunu, bu nedenle onu defalarca uyardığını anlattığı öğrenildi.

 

Ancak bir süre sonra kız arkadaşı E.’nin halen Vahit Ateş’in evine gittiğini öğrenen Bülent P.’nin, bunun üzerine cinayetleri işlediği belirlendi.

 

Diğer iki kişiyi, tanık olup bağırdıkları için öldürdü

Bülent P.’nin, evde bulunan 17 yaşındaki T.V. ile 27 yaşındaki Merve Özturan’ı olaya tanık oldukları ve olay sırasında bağırdıkları için öldürdüğünü anlattığı öğrenildi.

 

DHA’nın haberine göre poliste işlemleri tamamlanan şüpheli Bülent P. adliyeye sevk edildi.

 

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.