Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç’ten ben buradayım mesajı! | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Nisan 2024 - 20:49

Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç’ten ben buradayım mesajı!

Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç’ten ben buradayım mesajı!
Son Güncelleme :

30 Kasım 2022 - 8:48

790 Okuma

Spor Toto 1. Lig’in 15. haftasında karşı karşıya gelen Göztepe ve Altay maçı olaylı bitti. Gürsel Aksel Stadı’ndaki müsabakada Altay taraftarları, 19. dakikada Göztepe seyircilerinin olduğu bölüme yabancı madde fırlatınca maç iptal oldu.

DERBİ YARIDA KALMIŞTI

Göztepe – Altay maçı gerçekleştiği esnada tribünler karıştı. Fişek atılması nedeniyle Göztepe tribününde bazı taraftarlar yaralandı. Bir taraftarda sahaya inerek korner bayrağı ile Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç’e saldırdı. Olayın ardından ambulansla hastaneye götürülen genç kalecinin yapılan müdahalelerin ardından durumunun iyi olduğu bilgisi verilmişti.

ALTAY KALECİSİNDEN PAYLAŞIM GELDİ

Tedavisinin ardından taburcu edilen Ozan Evrim Özenç, yaptığı paylaşımla yüreklere su serpti. Özenç, “Eldivenler sedyede kalmış. Kimdeyse söylesin. Kale bana emanet. Dualarınızla en kısa zamanda tekrar döneceğim” ifadelerini kullanarak adeta ben buradayım dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.