Utanç maçına damga vuran görüntü! Göztepe stadının son hali | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

20 Nisan 2024 - 04:34

Utanç maçına damga vuran görüntü! Göztepe stadının son hali

Utanç maçına damga vuran görüntü! Göztepe stadının son hali
Son Güncelleme :

28 Kasım 2022 - 15:17

850 Okuma

TFF 1. Lig’de Göztepe ile Altay karşı karşıya geldi. İzmir derbisi, çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi. Altay tribünlerinden Göztepeli taraftarlara havai fişek atılmasının ardından Göztepe tribününde de bazı taraftarlar yaralandı. Çıkan olaylar sonrası oldukça konuşulan İzmir derbisi gündeme damga vurdu.

TRİBÜN KAN GÖLÜNE DÖNDÜ

Utanç verici karşılaşmanın ardından sosyal medyada çeşitli paylaşımlar yapılmaya devam ediyor.Son olarak yaralanan taraftar Mehmet Çakır’ın koltuğu olduğu düşünülen bölgedeki kan gölünün fotoğrafı paylaşıldı. Söz konusu görüntüler “Pes artık, böyle futbol mu olur?” şeklinde yorumların yapılmasına neden oldu.

İşte o fotoğraf:

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.