500 TL İADE! TOKİ başvuru ücretleri ne zaman iade edilecek? TOKİ ücretleri nasıl geri alınacak? | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

20 Nisan 2024 - 06:01

500 TL İADE! TOKİ başvuru ücretleri ne zaman iade edilecek? TOKİ ücretleri nasıl geri alınacak?

500 TL İADE! TOKİ başvuru ücretleri ne zaman iade edilecek? TOKİ ücretleri nasıl geri alınacak?
Son Güncelleme :

28 Kasım 2022 - 15:15

810 Okuma

Vatandaşlar TOKİ başvuru ücretlerinin ne zaman iade edileceğini araştırmaya başladı. Peki TOKİ başvuru ücretleri ne zaman iade edilecek..

TOKİ tarafından yapılacak olan Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi için başvurular tamamlandı ve kura çekimine geçildi.

Son zamanlarda en fazla merak edilen konular arasında TOKİ başvuru ücretlerinin ne zaman geri verileceği konusu yer alıyor. Türkiye genelinde yapılacak olan 2+1 ve 3+1 konutlar için kura çekimi işlemleri başladı.

Kura çekiminde ismi çıkmayan vatandaşlar başvuru ücretlerini ne zaman geri alacaklarını araştırıyor. TOKİ konutları için başvuru ücreti olarak vatandaşlardan 500 TL ücret alınmıştı.


TOKİ başvuru ücretleri ne zaman iade edilecek?

TOKİ kuralarında hak sahibi olamayan vatandaşların başvuru ücretleri kura çekiliş tarihinden itibaren 5 iş günü sonrasında geri verilecek.

Vatandaşlar ücret iadelerini ödeme yaptığı banka ve atmlerinden geri alabilecekler..

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.