İstanbul’da kedi yuvasına yumruklu saldırı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 21:52

İstanbul’da kedi yuvasına yumruklu saldırı

İstanbul’da kedi yuvasına yumruklu saldırı
Son Güncelleme :

27 Kasım 2022 - 17:16

670 Okuma

İstanbul'da kedi yuvasına yumruklu saldırı

Hayvanlara yönelik şiddetle ilgili her gün yeni haber geliyor. Son olay İstanbul Fatih’te yaşandı. Gece sokakta yürüyen bir saldırgan durup dururken, yolunu değiştirdi, içinde kedinin uyuduğu yuvayı yumruğuyla parçaladı.

İstanbul’da bir saldırgan, mahallelinin kediler için yaptığı yuvayı yumruklayarak parçaladı.O sırada yuvada uyuyan kedi korkuyla kaçtı.Olay, 19 Kasım’da Fatih Kocamustafapaşa’da meydana geldi.Gece saatlerinde sokakta gezen 3 kişiden biri kedi yuvasını fark etti.Yumruk atarak yuvayı parçaladıktan sonra olay yerinden uzaklaştı.O günden beri kediyi görmediklerini belirten mahalle sakinleri saldırganının yakalanmasını istedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.