Bakan Akar, ABD’nin Ankara Büyükelçisi Flake ile görüştü | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

25 Nisan 2024 - 03:04

Bakan Akar, ABD’nin Ankara Büyükelçisi Flake ile görüştü

Bakan Akar, ABD’nin Ankara Büyükelçisi Flake ile görüştü
Son Güncelleme :

24 Kasım 2022 - 16:36

610 Okuma

Pençe-Kilit Harekatı devam ederken Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, önemli bir ismi kabul etti.

Bakan Akar, ABD’nin Ankara Büyükelçisi Jeff Flake ile görüştü.

Akar-Flake görüşmesine ilişkin Milli Savunma Bakanlığı’ndan bir fotoğraf paylaşıldı. Görüşmenin içeriği hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı.

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, ABD’nin Ankara Büyükelçisi Jeffry L. Flake’i kabul etti.#MSB #HulusiAkar pic.twitter.com/PIUfsKyXMZ

— T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) November 24, 2022

Bakan Akar’ın ABD büyükelçisini kabulünde, Türkiye’nin Suriye’nin kuzeyinde PKK/YPG unsurlarına dönük harekatına ilişkin kararlılığı bir kez daha aktardığı öğrenildi.

Dün de Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Mark Milley ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirmişti.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.