İzmir’i yine sağanak vurdu: Dakikalar içerisinde caddeler göle döndü | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

16 Mayıs 2024 - 04:52

İzmir’i yine sağanak vurdu: Dakikalar içerisinde caddeler göle döndü

İzmir’i yine sağanak vurdu: Dakikalar içerisinde caddeler göle döndü
Son Güncelleme :

23 Kasım 2022 - 14:38

690 Okuma

İzmir‘i yine sağanak vurdu: Dakikalar içerisinde caddeler göle döndüİZMİR İzmir’de aniden bastıran sağanak yağış, caddeleri göle çevirdi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bazı iller için fırtına ve sağanak yağış uyarısı yapmıştı. Bu uyarının ardından sağanak yağış, İzmir’in bazı ilçelerinde etkili oldu. Kentin farklı ilçelerinde cadde ve sokaklar, kısa sürede etkili olan sağanak ile göle döndü. Bornova ilçesinde kanalizasyonlarda taşma meydana geldi, iş yerlerini su bastı. Belediye ekipleri, suların tahliyesi için çalışma başlattı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.