Kemal Kılıçdaroğlu, Gaziantep’teki saldırıya ilişkin başsağlığı mesajı yayınladı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Temmuz 2024 - 05:19

Kemal Kılıçdaroğlu, Gaziantep’teki saldırıya ilişkin başsağlığı mesajı yayınladı

Kemal Kılıçdaroğlu, Gaziantep’teki saldırıya ilişkin başsağlığı mesajı yayınladı
Son Güncelleme :

21 Kasım 2022 - 16:57

950 Okuma

Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından teröristler tarafından Suriye’nin kuzeyinden Gaziantep’e düzenlenen saldırıya ilişkin başsağlığı mesajı yayınladı.

Gaziantep’in Karkamış ilçesine, Suriye’nin kuzeyinden teröristler tarafından ateşlenen 5 roket bir okula ve bir yerleşim yerine isabet etti…

 

Fırat’ın doğusundan PKK’lı teröristlerce gerçekleştirilen hain saldırının ardından biri çocuk olmak üzere 3 vatandaşımız yaşamını yitirdi.

 

Havan saldırısı neticesinde, son alınan bilgilere göre 10 kişinin yaralandığı öğrenildi.

“Milletimizin başı sağ olsun”

AA’nın haberine göre; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, düzenlenen saldırıda yaşamını yitirenler için başsağlığı mesajı yayınladı.

 

Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından, “Gaziantep’in Karkamış ilçesine hain terör örgütü tarafından alçakça düzenlenen roket saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.” ifadelerini kullandı.

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.