Sahibini kaybeden köpek, polise başvurdu | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Temmuz 2024 - 08:50

Sahibini kaybeden köpek, polise başvurdu

Sahibini kaybeden köpek, polise başvurdu
Son Güncelleme :

16 Kasım 2022 - 17:16

720 Okuma

İngiltere’de ‘Rosie’ isimli köpek sahibini kaybedince polis merkezine giderek yetkililerin sahibiyle iletişime geçmesini beklediği anlar polis tarafından paylaşıldı.

İngiltere’de ‘Rosie’ isimli akıllı köpeğin yanından uzaklaşarak sahibini kaybedince soluğu polis merkezinde aldı. Leicestershire polisi, Rosie’nin nasıl kendilerine başvurduğunu gösteren görüntüleri yayınlayarak “Border Collie olan Rosie’nin görüntülerini güvenlik kamerasında yakaladık, böylece içeri girmeden ve köşede oturmadan önce kapılara yaklaştığını görebilirsiniz. Akıllı köpek!” mesajını paylaştı.

En zeki köpek ırklarından biri olarak kabul edilen Border Collie cinsi Rosie’nin sahibiyle gezerken kaçtığı ve daha sonra polis merkezine sığınarak bir köşeye oturup polisin sahibiyle iletişime geçmesini beklediği belirtildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.