Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan DEAŞ bahanesiyle PKK’ya destek verenlere tepki | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Temmuz 2024 - 04:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan DEAŞ bahanesiyle PKK’ya destek verenlere tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan DEAŞ bahanesiyle PKK’ya destek verenlere tepki
Son Güncelleme :

16 Kasım 2022 - 10:15

680 Okuma

Taksim’de yaşanan terör olayına ilişkin DEAŞ terör örgütüyle mücadelede PKK’ya verilen desteği hatırlatan Erdoğan, terör örgütüne destek verenlerin bu kana ortak olduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G20 Liderler Zirvesi’nde basın mensuplarına açıklamalarda bulunuyor.

 

“İstiklal Caddesi’nde meydana gelen terör saldırısın sonucunda taziyelerini ve geçmiş olsun dileklerini ileten tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Bu alçak saldırı terörün kanlı ve çirkin yüzünü bir kez daha göstermiştir. Terör örgütüne destek verenler dökülen her kana ortaktır. Teröristlerin kimin arkasına saklanırsa saklansın kendilerini bekleyen akıbetten kurtulamayacaklardır. Tüm dost ve müttefiklerimizin, Türkiye’nin haklı mücadelesine samimi desteğini bekliyoruz.Zirve kapsamında küresel, siyasi ve ekonomik görünüme ilişkin son gelişmeleri değerlendirdik. Aşırı yükselen enerji, gıda ve hammadde fşyatalrının hiçbir ayrım yapmadan tüm ekonomileri zorladığı görülüyor. Bu kriz belli bölgelerin değil, tüm ülkelerin krizidir.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.