Tuğba Özerk: Bizim meslekte evli kalmak zor | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Nisan 2024 - 17:28

Tuğba Özerk: Bizim meslekte evli kalmak zor

Tuğba Özerk: Bizim meslekte evli kalmak zor
Son Güncelleme :

13 Kasım 2022 - 18:59

1360 Okuma

HÜSEYİN ALTUN/ MİLLİYET

Tuğba Özerk, 30 Haziran 2021 tarihinde aile arasında gerçekleşen sade bir nikâh töreniyle Gökmen Tanaçar’la evlenmişti. Şarkıcı, “Gökmen de, ben de çocuk sahibi olmak çok istiyoruz. Kim çocuk istemez ki” ifadelerini kullanmıştı. Eşinin sözlerini destekleyen Gökmen Tanaçar da “Tuğba gibi güzel, iyi kalpli bir kız çocuğumun olmasını çok isterim” şeklinde konuşmuştu.

“BOŞANMAK DÜNYANIN SONU DEĞİL”

Özerk, iş insanı ile geçtiğimiz eylül ayında boşanacaklarını, “Anlaşamadık çok mutlu olsun. Boşanmak dünyanın sonu değil” sözleriyle duyurmuştu. Çift, beş dakika süren davada tek celsede boşanmıştı.

 

‘Tedavim bitene kadar köşeme çekileceğim’Tuğba Özerk ayakta duramadı yere düştü! Haberi Görüntüle

“YAPACAK BİR ŞEY YOK”

Tuğba Özerk, duruşma sonrası, “Anlaşmalı olarak boşandık. Dört yıla yakın bir birliktelik bitmiş oldu. Üzücü bir şey tabii ki, hiç kimse istemezdi böyle bir şey, yapacak bir şey yok. Karşılıklı bir talebimiz olmadı” demişti.. Gökmen Tanaçar ise duruşma sonrası açıklama yapmamıştı.

Ünlü şarkıcının avukatı, “Tuğba Hanım ve Gökmen Bey hiçbir nafaka talebi, mal varlığı menfaati olmaksızın boşandılar” şeklinde konuşmuştu.

“SEVEREK EVLENDİLER”

Gökmen Tanaçar’ın avukatı ise “Taraflar severek evlendiler. Evlilikleri belli bir süre sürdü. Anlaşamadılar, ikisi için de hayırlı olsun” ifadelerini kullanmıştı.

BOŞANMAYI DANSLA KUTLADI

 Tuğba Özerk, son olarak Sefo’nun Isabelle şarkısıyla dans ederek kısa sürede gündem olmuştu. Pek çok sosyal medya takipçisi Özerk’in paylaşımına, “Boşandım mutluyum mu demek istemiş?” yorumunda bulunmuştu.

“HAREKETLİ BİR KONSER TAKVİMİNE GİRİYORUZ”

Tuğba Özerk, önceki akşam Ulus’taki Ulu Orta Restaurant’ta sahne aldı. İstanbul’da uzun zamandan sonra konser haricinde mekan programı yaptığını belirten Özerk, “Mekan dolu yine, bütün sevenlerime teşekkür ediyorum. Hareketli bir konser takvimine giriyoruz ” dedi.

“ARTIK EVLENMEYECEĞİM”

2.5 yıllık evliliğini geçtiğimiz ay anlaşmalı olarak bitiren, Özerk, “İşimi çok seviyorum. İşimde olmak bana en büyük mutluluğu veriyor. Daha mutlu olduğum bir yer yok. Dolayısıyla artık evlenmeyeceğim ben. Artık evlenmeyi düşünmüyorum. Bu işleri yapamadık. Daha doğrusu bizim meslekte hanımefendilerin evli kalmaları pek olmuyor galiba… Daha zor olduğunu düşünüyorum. Ben çok mutluyum. Herkes mutlu olsun” dedi.

Tuğba Özerk'in saplantılı hayran kabusu!

‘Tehditle haraç istiyor’Tuğba Özerk’in saplantılı hayran kabusu! Haberi Görüntüle

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.