Cumhurbaşkanı Erdoğan: Aileye tehditlere set çekeceğiz | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Temmuz 2024 - 08:07

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Aileye tehditlere set çekeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Aileye tehditlere set çekeceğiz
Son Güncelleme :

06 Kasım 2022 - 20:13

700 Okuma

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep’te gerçekleştirilen “Kadınlarla Büyük Türkiye Yolunda” programına katıldı.

Programda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“Kadını hayatın her alanında desteklerken, aileyi de en güçlü şekilde ayakta tutup geliştirecek bir politika takip etmenin kararlılığı içindeyiz.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep’te Panorama 25 Aralık Müzesi’nde düzenlenen “Kadınlarla Büyük Türkiye Yolunda” programına katıldı.

Teklifini vermeye hazırlandığımız son anayasa değişikliğiyle aile kurumumuza ve insan fıtratına yönelik tehditlerin önüne bir set daha çekmiş olacağız.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep’te Panorama 25 Aralık Müzesi’nde düzenlenen “Kadınlarla Büyük Türkiye Yolunda” programına katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, programda, Paralimpik Milli Yüzücü Sevilay Öztürk ile sohbet etti.

“MUHALEFET ENDİŞE ETMİŞ”

Muhalefet herhalde bundan endişe etmiş. Burada endişe edilecek bir şey yok. Güçlü aile güçlü milletleri doğurur, düzenlemeyle amaç bu. Anayasa değişikliğiyle aile güvence altına alınacak.

Gelin bu işi anayasada çözelim. Sadece başörtüsü değil aile de anayasal zemine otursun.”

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.