Muğla’da yunusların görsel şovu | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Temmuz 2024 - 04:15

Muğla’da yunusların görsel şovu

Muğla’da yunusların görsel şovu
Son Güncelleme :

04 Kasım 2022 - 22:21

700 Okuma

Akbük Koyu’nda tekne turu yapan grup yunusların görsel şölenine şahitlik ettiği anları cep telefonu kamerasyıla kayıt altına aldı.

Muğla’nın Gökova Körfezi’nde Akbük Koyu’nda tekne ile gezintiye çıkan vatandaşlar yunus sürüsüne rastladı.

Görüntülerde yunusların denizde yüzmesi ve bir anda sudan fırlayıp adeta uçarcasına tekrar denize dalması, vatandaşı heyecanlandırdı.


O anlar kayıt altına alındı

Yunusların görsel şöleni cep telefonu ile görüntüleyen vatandaşları heyecanlandırdı.

Muğla’da yunuslardan görsel şölen VİDEO


“Of of kaç taneler bak”

İHA’nın haberine göre, vatandaşların heyecanı görüntülere şu ifadelerle yansıdı: “Of of kaç taneler bak, nereye gitti bunlar Zeyno daha yavaş, of of çektim bu sefer, maşallah size maşallah, Zeynep bunlar palamudu kovalıyor galiba, daha dün söyledim ya nerede bunlar diye onlara yardım ettiğimizi falan düşünüyorlar herhalde.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.