Son Dakika | Manisa’daki kazada hastaneye kaldırılan yaralılardan 2 çocuk hayatını kaybetti | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Nisan 2024 - 09:40

Son Dakika | Manisa’daki kazada hastaneye kaldırılan yaralılardan 2 çocuk hayatını kaybetti

Son Dakika | Manisa’daki kazada hastaneye kaldırılan yaralılardan 2 çocuk hayatını kaybetti
Son Güncelleme :

30 Ekim 2022 - 11:22

840 Okuma

 

Manisa‘nın Sarıgöl ilçesinde dün akşam saatlerinde hafif ticari aracın devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında yaralı olan 4’ü çocuk 7 kişiden 2 çocuk hastanede hayatını kaybetti.

Kaza dün akşam saatlerinde Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Bilal B. (35) idaresindeki 27 P 6219 plakalı hafif ticari araç, Sarıgöl- Denizli yolunun Dindarlı Mahallesi yakınlarında kontrolden çıkarak yol kenarındaki üzüm bağına devrildi.

Kazada AKS ve itfaiye ekiplerince hafif ticari araçta sıkıştıkları yerlerden çıkarılan 7 yaralı, Alaşehir ve Sarıgöl ilçelerindeki çeşitli hastanelere sevk edildi. Yaralılardan hayati tehlikesi bulunan Asiye K. (8) ve Elif Ebrar K.(1) doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. – MANİSA

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.