Aile sağlığı merkezinde hemşireye silahlı saldırı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Temmuz 2024 - 04:36

Aile sağlığı merkezinde hemşireye silahlı saldırı

Aile sağlığı merkezinde hemşireye silahlı saldırı
Son Güncelleme :

25 Ekim 2022 - 7:18

820 Okuma

Olaya ilişkin açıklama yapan Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, şunları söyledi:

”Emniyet ve sağlık birimlerimizin ilk belirlemelerine göre iki kişi teyze çocukları. Aralarında daha önceden tespit edilmiş bir husumetin olmadığı şu an için tespitlerimiz. Konuyla ilgili geniş çaplı soruşturma ve tahkikat devam ediyor. Yaralılarımızın ameliyatları devam ediyor. Ameliyat sonrası ümit ediyoruz herhangi bir olumsuzluk yaşanmaz.”

Akkoyun, şüphelinin, hemşireye karşı duygusal yakınlığı olduğu ancak karşılık bulamadığı için olayı gerçekleştirdiği iddiasına ilişkin, “Sağlık ekiplerimizin ve emniyet birimlerimizin ilk belirlemelerine göre herhangi bir husumet olmadığı, aralarında özel bir konunun olduğu, teyit edilmemiş bir bilgi. Soruşturma sonrası durum netliğe kavuşacak” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.