Rize’de eşi ile kayınbiraderini tabancayla vurdu | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Temmuz 2024 - 04:36

Rize’de eşi ile kayınbiraderini tabancayla vurdu

Rize’de eşi ile kayınbiraderini tabancayla vurdu
Son Güncelleme :

24 Ekim 2022 - 14:35

900 Okuma

Boşanma aşamasındaki eşi ile kayınbiraderini bacaklarından tabanca ile vurarak yaralayan saldırgan, olayın ardından kaçtı. Çok geçmeden yakalanan şüpheli, gözaltına alındı.

Rize’nin Fındıklı ilçesi Aksu Mahallesi’ndeki bir düğün salonuna giden Ömürcan Civelek (31), boşanma aşamasındaki eşi Filiz Hanedar Civelek (30) ve kayınbiraderi Yakup Hanedar’a (38) tabancayla ateş edip, kaçtı.

 

Kadın ve ağabeyi, bacaklarına mermi isabet etmesiyle yaralandı.

 

Saldırının bildirilmesi üzerine gelen sağlık ekibi, ilk müdahalenin ardından yaralıları ambulanslarla Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı.

Sağlık durumları iyi

Ameliyata alınan yaralı kardeşlerin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

 

Dün akşamki saldırıyı gerçekleştiren şüpheli de, polis ekiplerince kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

 

DHA’nın haberine göre olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.