Küçük çocukları tekme tokat dövdü | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Temmuz 2024 - 08:30

Küçük çocukları tekme tokat dövdü

Küçük çocukları tekme tokat dövdü
Son Güncelleme :

22 Ekim 2022 - 8:15

820 Okuma

 

İzmir‘in Seferihisar ilçesinde bir kişi, dört çocuğu tekme tokat dövdü. O anlar bir cep telefonu kamerasıyla görüntülenirken çevredekilerin de olaya tepki gösterdiği görüldü.

Olay dün Seferihisar Pazaryeri yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ralli yarışlarını izlemeye gelen 4 küçük çocuk, M.E. adlı bir kişi tarafından henüz bilinmeyen bir sebeple darp edildi. M.E., çocukları tekme tokat döverken o anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Çevredekilerin tepki gösterdiği olayda aileler de M.E. hakkında suç duyurusunda bulundu. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan kişi, emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. – İZMİR

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.