Cumhurbaşkanı Erdoğan Azerbaycan’a gitti | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Temmuz 2024 - 08:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan Azerbaycan’a gitti

Cumhurbaşkanı Erdoğan Azerbaycan’a gitti
Son Güncelleme :

20 Ekim 2022 - 13:52

760 Okuma

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Azerbaycan’a gitti.

Erdoğan’ın bulunduğu uçak, Azerbaycan’ın, işgalden kurtardığı topraklarda inşa ettiği ikinci havalimanı olan Zengilan Uluslararası Havalimanı’na inecek.

Erdoğan, yeni havalimanına inen ilk lider olacak. Havalimanının resmi açılışı, Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in katılacağı törenle yapılacak.

Cumhurbaşkanı, Akıllı Tarım Köyü Projesinin İlk Etabının Açılışı ile Kumlak Tren İstasyonu Temel Atma törenine de katılacak.

İlham Aliyev’le görüşmesinin ardından iki lider ortak basın toplantısı yapacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ziyartinde TBMM Başkanvekili Celal Adan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın eşlik ediyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.