Musk’tan Ukrayna için Starlink kararı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Temmuz 2024 - 04:56

Musk’tan Ukrayna için Starlink kararı

Musk’tan Ukrayna için Starlink kararı
Son Güncelleme :

16 Ekim 2022 - 15:07

790 Okuma

Elon Musk, Twitter’dan yaptığı paylaşımda SpaceX’in Ukrayna’daki Starlink internet hizmetlerini desteklemeye devam edeceğini duyurdu.

Musk mesajında “Starlink hala para kaybetmesine ve diğer şirketler milyarlarca dolar vergi mükellefi almalarına rağmen, Ukrayna hükümetini ücretsiz olarak finanse etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

GERİ ADIM ATTI

Musk twitterdan önceki gün yaptığı paylaşımında “SpaceX bugüne kadarki harcamalarının ödenmesini talep etmiyor fakat sonsuza kadar da bunu finanse etmeyi sürdüremez” demişti.

ABD basınına göre Musk geçen ay ABD Savunma Bakanlığı’yla iletişime geçerek bu programın finansmanını üstlenmelerini talep etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.