İzmir’de kiracı kadın, ev sahibinden eşyalarını dışarı attığı gerekçesiyle şikayetçi oldu | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

16 Nisan 2024 - 20:21

İzmir’de kiracı kadın, ev sahibinden eşyalarını dışarı attığı gerekçesiyle şikayetçi oldu

İzmir’de kiracı kadın, ev sahibinden eşyalarını dışarı attığı gerekçesiyle şikayetçi oldu
Son Güncelleme :

05 Ekim 2022 - 15:10

680 Okuma

 

İzmir‘in Karabağlar ilçesinde bir kadın, aralarında kira artışı konusunda anlaşmazlık bulunan ev sahibinden, eşyalarını dışarı attığı gerekçesiyle şikayetçi oldu.

Tahsin Yazıcı Mahallesi’nde yaşayan bir çocuk annesi Sevda Subaşı, gazetecilere, aralarında “kira zammı anlaşmazlığı” bulunan ev sahibi tarafından dün, eşyalarının apartmanın önüne çıkarıldığını söyledi.

Evde olmadığı saatlerde eşyalarının dışarıya atıldığını ileri süren Subaşı, “Bir süredir boşanma aşamasında olduğumuz eşimle ayrı yaşıyoruz. Evime çilingir ile girmişler. Kira zammı konusunda anlaşmazlığımız vardı, bu süreçte başka bir ev bakıyordum ama bulamadım. Evde ziynet eşyalarım da vardı ve onları bulamadım. Karakola giderek ev sahibinden şikayetçi oldum.” dedi.

Dün geceyi annesi ve babası ile dışarıda eşyalarının başında geçirdiklerini anlatan Subaşı, kiralık bir ev bulmaya çalıştığını sözlerine ekledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.