Bursa’da komşuların gürültü kavgasında silahlar konuştu | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

26 Nisan 2024 - 02:22

Bursa’da komşuların gürültü kavgasında silahlar konuştu

Bursa’da komşuların gürültü kavgasında silahlar konuştu
Son Güncelleme :

04 Ekim 2022 - 8:52

1100 Okuma

Merkez Yıldırım ilçesi Yavuzselim Mahallesi’nde iddiaya göre, K.U. ile Mesut K. arasında gürültü meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken K.U. yanında bulundurduğu tabanca ile Mesut K.‘ye ateş etti. Kurşunların hedefi olan Mesut K. kanlar içinde yere yığıldı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı Mesut K.’ye yaptığı ilk müdahalenin ardından Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı.

Mesut K.’nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Olayı gerçekleştiren K.U. ise gözaltına alarak emniyete götürüldü. Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.