Bursa’da yakalandıkları hırsızı zincire vurup not bıraktılar | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

23 Nisan 2024 - 22:09

Bursa’da yakalandıkları hırsızı zincire vurup not bıraktılar

Bursa’da yakalandıkları hırsızı zincire vurup not bıraktılar
Son Güncelleme :

02 Ekim 2022 - 13:02

800 Okuma

Bursa’da yakalandıkları hırsızı zincire vurup not bıraktılar” Bursa’da hırsızlık yaptığı iddiasıyla mahalleli tarafından dövüldükten sonra bir aydınlatma direğine zincirle bağlanan kişiyi polisler buldu. Hırsızlık şüphelinin yanına da ‘Ben hırsızım, mahalleli beni bu hale getirdi’ notu bırakanları arama çalışması başlatıldı. Bursa’nın Osmangazi ilçesinde hırsızlık şüphelisini dövüp zincirle direğe bağladıktan sonra yanına not bırakıp terk ettiler. Olay, saat 07.00 sıralarında Küplüpınar Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, evlerden hırsızlık yapan Rıza P, sokak ortasında mahalleden 6 kişi tarafından zincir, tekme ve yumrukla dövüldü. Rıza P, 2’nci Cami Sokak’ta bulunan aydınlatma direğine zincirle bağlandı. Bölgede devriye atan polis ekiplerinin fark etmesi üzerine 6 kişi olay yerinden kaçtı. Rıza P’nin durumunu gören ekipler bölgeye itfaiye, sağlık ve takviye polis ekibi istedi. İtfaiye ekipleri zinciri keserek Rıza P’yi bağlı bulunduğu direkten kurtardı. Rıza P’yi döven grubun aydınlatma direğine ‘Ben hırsızım’ ve ‘Ben hırsızım mahalleli beni bu hale getirdi’ yazılı 6 not bıraktığı görüldü. Polis ekiplerinin olay yerindeki sorgusunda eski mahallesi olduğu için Küplüpınar’a geldiğini belirten Rıza P. “Beni sokağın başında yakaladılar, zincirle döve döve buraya getirdiler. Ardından da bu direğe bağladılar. Yürüyecek halim yok” Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Rıza P. tedaviye alındı. Rıza P’nin hrısızlık suçundan çok sayıda sabıka kaydı bulunduğu öğrenilirken, olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, kaçan 6 kişinin yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.