İzmir’de kalbinden bıçaklanan genç, yaşamını yitirdi | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

23 Nisan 2024 - 11:53

İzmir’de kalbinden bıçaklanan genç, yaşamını yitirdi

İzmir’de kalbinden bıçaklanan genç, yaşamını yitirdi
Son Güncelleme :

28 Eylül 2022 - 7:20

740 Okuma

Kavgada kalbinden bıçaklandığı öğrenilen S.Y., kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayın ardından kaçan ancak 2 gün sonra teslim olan cinayet şüphelisi H.B. ise tutuklandı.

İzmir’in Kemalpaşa ilçesine bağlı Soğukpınar Mahallesi’nde 25 Eylül Pazar gecesi, henüz belirlenemeyen sebepten dolayı H.B. (26) ile S.Y. (27) arasında tartışma yaşandı.

 

Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine H.B., yanında bulunan bıçakla S.Y.’yi kalbinden bıçakladı.

 

Genç adam, kanlar içerisinde yere yığılırken H.B. olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, ağır yaralanan S.Y. ambulansla Kemalpaşa Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Genç öldü

Hastanede tedavi altına alınan S.Y., hayati tehlikesinin bulunması nedeniyle daha sonra Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

 

Talihsiz genç, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti.

 

S.Y.’nin cansız bedeni savcı tarafından yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı.

 

Şüpheli tutuklandı

Polis ekipleri olay yerinden kaçan şüpheli H.B.’nin yakalanması için çalışma başlatırken şüpheli bugün sabah saatlerinde polis merkezine giderek teslim oldu.

 

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

İHA’nın haberine göre; olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.