Ardahan’ın köylerinde deprem nöbeti | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 10:21

Ardahan’ın köylerinde deprem nöbeti

Ardahan’ın köylerinde deprem nöbeti
Son Güncelleme :

28 Eylül 2022 - 7:10

780 Okuma

Ardahan Göle’de 5 büyüklüğündeki depremden sonraki artçılar nedeniyle köylerdeki vatandaşlar evlerine giremiyor Ardahan’ın Göle ilçesinde meydana gelen 5 büyüklüğünde depremin ardından yaşanan artçılar nedeniyle köylerdeki vatandaşlardan bazıları, dışarıda kurdukları sobaların başında geceyi geçiriyor.Eski taş yapılı evlerin hasar gördüğü ve duvarlarının yıkıldığı ilçeye bağlı köylerde, artçı sarsıntılar yaşanmaya devam ediyor.
Evlerine girmekten korkan bazı vatandaşlar, soğuk hava nedeniyle dışarıda kurdukları sobanın başında oturuyor.AA ekibi, dışarıda kalan vatandaşları görüntülediği sırada da artçı sarsıntı meydana geldi ve gürültüyle bir evin duvarı yıkıldı. Geceyi dışarda geçiren Küçük Altunbulak köyü sakinlerinden Abbas Özgel, AA muhabirine, dışarıda oturduğu sırada deprem meydana geldiğini söyledi. Gürültü üzerine korktuğunu ifade eden Özgel, “Havadan uçak mı düşüyor, ne oluyor dedim ve kaçtım. Aşağı indik, toz toprak her yeri götürdü. Artçılar devam ediyor, korkudan eve girmiyoruz. Duvarlar hep gitmiş, içeri giremiyoruz. Çoluk çocuk hep dışarıdayız. Sobayı kurduk dışarıda bekliyoruz.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.