Sadık Ahmet Balcı: | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 18:17

Sadık Ahmet Balcı:

Sadık Ahmet Balcı:
Son Güncelleme :

19 Eylül 2022 - 10:51

1150 Okuma

Göztepe Teknik Sorumlusu Sadık Ahmet Balcı, İzmir derbisinde Altınordu’yu 1-0 yendikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, önemli bir galibiyet aldıklarını, milli araya da 3 puanla girdikleri için çok mutlu olduklarını söyledi.

Spor Toto 1. Lig’in 6. hafta maçında Göztepe, İzmir derbisinde konut ettiği Altınordu’yu Yasin Öztekin’in attığı gol ile 1-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Göztepe’nin teknik sorumlusu Sadık Ahmet Balcı, “Penaltıyla bile öne geçmiş olsak, yine de bizim için önemli bir galibiyetti. Ancak özellikle ilk yarıda bunu sahaya yansıtmakta biraz zorlandık ama yine de oyuncularımıza özellikle rakip eksik kaldığında bile sakin kalmalarını, oyun planına sadık kalmalarını söyledik. Penaltıyla bile öne geçmiş olsak, yine de bizim için önemli bir galibiyetti. Çünkü oyuncularımız 90 dakika boyunca istekli, arzulu ve planımıza sadık kalmaya çalıştı. Milli araya da 3 puanla girdiğimiz için çok mutluyuz” dedi. – İZMİR

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.