Şarkıcı Gülşen’in ev hapsi kaldırıldı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Temmuz 2024 - 04:19

Şarkıcı Gülşen’in ev hapsi kaldırıldı

Şarkıcı Gülşen’in ev hapsi kaldırıldı
Son Güncelleme :

12 Eylül 2022 - 15:52

880 Okuma

Önce cezaevine gönderilen sonra ev hapsine gönderilen Gülşen’in ev hapsi kararı kaldırıldı. Şarkıcı Gülşen’in ev hapsi adli kontrol kararı da kaldırıldı.

Sanatçı Gülşen’in Nisan ayındaki konserinde imam hatiplilere yönelik sözlerinin yer aldığı video Ağustos ayında servis edildi.
Bu videonun bazı basın organlarında haber olması ve sosyal medyada dolaşıma sokulmasıyla birlikte sanatçı hakkında soruşturma başlatıldı.
Başlatılan soruşturma kapsamında Gülşen evinden gözaltına alındı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Tutuklandıktan sonra ev hapsi adli kontrolüyle tahliye edilen Gülşen’in Türkiye’nin gündemine oturdu.
Ev hapsi kararı kaldırıldı. Bugün Gülşen’in ev hapsi adli kontrol kararı da kaldırıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.