Galatasaray 3 puanı 3 golle aldı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 16:59

Galatasaray 3 puanı 3 golle aldı

Galatasaray 3 puanı 3 golle aldı
Son Güncelleme :

12 Eylül 2022 - 8:04

770 Okuma

Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında deplasmanda Kasımpaşa’yı 3-2 mağlup eden Galatasaray, çıkışını sürdürdü.

Recep Tayyip Erdoğan Stadı’ndaki maçın başında topu ayağında tutan sarı-kırmızılılar, buna rağmen ilk dakikada Kerem Aktürkoğlu ile girdiği pozisyon haricinde etkili olamadı.

Kaptığı toplarla hızla rakip kaleye gitmeyi düşünen Kasımpaşa ise 16. dakikada Stephane Bahoken’in attığı golle 1-0 öne geçti. Ancak lacivert-beyazlıların üstünlüğü kısa sürdü ve Galatasaray 20. dakikada Bafetimbi Gomis’in kaydettiği golle beraberliği yakaladı.

Mücadelenin 29. dakikasında konuk takımda Sergio Oliveira’nın şutunda top direğe çarparken Kasımpaşa Bersant Celina ile Mickael Tirpan’ın ceza sahası dışından şutlarıyla tehlikeli oldu. Ancak iki takım da golü bulamadı ve devre arasına 1-1 eşitlikle girildi.

Mücadelenin 2. yarısına etkili başlayan taraf Galatasaray oldu.

Galatasaray 3 puanı 3 golle aldı (Kasımpaşa-Galatasaray maç sonucu) - 2

Maçın 49. dakikasında Kerem Aktürkoğlu’nun golüyle öne geçen sarı-kırmızılı ekip, 69. dakikada yine Kerem ile farkı 2’ye çıkardı: 2-3. Topun hakimiyetini elinde bulunduran Galatasaray, 90. dakikada eski oyuncusu Sadık Çiftpınar’ın golüne engel olamadı ve fark 1’e indi.

Kalan bölümde kısa süre panik bir görüntü sergilemesine rağmen çabuk toparlanan Galatasaray, sahadan 3-2 galip ayrıldı.

Sarı-kırmızılı ekip, bu sonuçla ligdeki 4. galibiyetini aldı. Bir de beraberliği bulunan Galatasaray, puanını 13’e çıkardı.

Kasımpaşa ise 6. karşılaşmada 4. kez mağlup oldu. İki galibiyeti bulunan lacivert-beyazlılar, 6 puanda kaldı.

YİNE GERİDEN GELDİ

Galatasaray, Süper Lig’de arka arkaya 2 hafta geriden gelerek maç kazandı.

Ligin 5. haftasında 1-0 geri düştüğü Gaziantep FK mücadelesini 2-1 kazanan sarı-kırmızılılar, bu hafta da Kasımpaşa karşısında geriden gelerek 3 puan aldı.

KEREM 118 GÜN SONRA GOL ATTI

Galatasaray’ın genç kanat oyuncusu Kerem Aktürkoğlu, Süper Lig’de 118 gün sonra gol sevinci yaşadı.

Galatasaray 3 puanı 3 golle aldı (Kasımpaşa-Galatasaray maç sonucu) - 3

Ligde son golünü geçen sezonun 37. haftasında 16 Mayıs’ta yapılan Adana Demirspor mücadelesinde kaydeden Kerem, 6 lig maçı ve 118 günün ardından fileleri havalandırdı.

Kerem, 69. dakikada takımının kendisinin 2, takımının da 3. golünü atarak farkı artıran isim oldu.

GOMIS KASIMPAŞA’YI DA BOŞ GEÇMEDİ

Galatasaray’ın bu sezon bulduğu 7 golün 4’ünü Bafetimbi Gomis’ten geldi.

Galatasaray 3 puanı 3 golle aldı (Kasımpaşa-Galatasaray maç sonucu) - 4

Fransız santrfor, sarı-kırmızılı ekibin 1-0 kazandığı Fraport TAV Antalyaspor ve HangiKredi Ümraniyespor maçları ile 2-1 galip bitirdiği Gaziantep FK maçlarında birer kez ağları havalandırdı.

Gomis, bu sezon çıktığı 6. Süper Lig karşılaşması olan Kasımpaşa maçında da takımı adına 1-1 beraberliği sağlayan golü kaydetti.

BU SEZON İLK KEZ 3 GOL ATTI

“Cimbom” bu sezon 6. lig maçında ilk kez 3 gol birden buldu.

Bu sezon geride kalan 5 maçta toplam 4 gol atan sarı-kırmızılı ekip, 2 müsabakada birer, bir mücadelede ise 2 kez rakip fileleri havalandırdı.

Galatasaray, Kasımpaşa ağlarına 3 gol göndererek bu sezon skor anlamında en üretken maçını geçirdi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.