Bahçeli’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Yunanistan’a yönelik sözlerine destek | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Temmuz 2024 - 08:29

Bahçeli’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Yunanistan’a yönelik sözlerine destek

Bahçeli’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Yunanistan’a yönelik sözlerine destek
Son Güncelleme :

05 Eylül 2022 - 8:43

1010 Okuma

MHP lideri Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, “Ey Yunan, tarihe bak, tarihe dön, çok daha fazla ileri gidersen bunun bedeli ağır olur” ifadelerine destek verdi. Bahçeli, “Doğru söylemiş, Ege Denizi’ni aşmak çok kolay” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Yunanistan’a yönelik açıklamalarına ilişkin, “Doğru söylemiş, Ege Denizi’ni aşmak çok kolay” dedi.Bahçeli, partisince Sivas Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitingin ardından Ankara’ya giderken yol üzerindeki bir tesiste gazetecilerin sorularını yanıtladı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Yunanistan’a yönelik sözlerinin hatırlatılması üzerine Bahçeli, “Doğru söylemiş, Ege Denizi’ni aşmak çok kolay” diye cevap verdi.Bahçeli, daha sonra Ankara’ya gitmek üzere yola çıktı.Cumhurbaşkanı Erdoğan, TEKNOFEST KARADENİZ 2022’de yaptığı konuşmada, “Ey Yunan, bak tarihe bak, tarihe dön, çok daha fazla ileri gidersen bunun bedeli ağır olur, ağır. Yunanistan’a bizim tek cümlemiz var, İzmir’i unutma” demişti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.