Oltasına 3 metrelik köpek balığı takıldı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Temmuz 2024 - 04:31

Oltasına 3 metrelik köpek balığı takıldı

Oltasına 3 metrelik köpek balığı takıldı
Son Güncelleme :

03 Eylül 2022 - 15:32

890 Okuma

Çanakkale Boğazı’nda balıkçının oltasına köpek balığı takıldı. Balıkçı, fotoğrafını çektiği köpek balığını yeniden denize saldı.

Çanakkale Boğazı’nda avlanan bir balıkçının oltasına camgöz cinsi köpek balığı takıldı.Teknesiyle boğazda balık avına çıkan Hakan Karakaş, oltasını suya bıraktı.Bir süre sonra oltaya balık vurduğunu fark eden Karakaş, misinayı çekmeye başladığında iğnenin ucunda köpek balığı olduğunu fark etti.Cep telefonuyla yaklaşık 3 metre boyundaki camgöz cinsi köpek balığını görüntüleyip sosyal medya hesabında paylaşan Karakaş, oltasından kurtardığı balığı denize saldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.