Adana’da vahşet! Genç kadın, başı taşla ezilerek öldürüldü | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

23 Nisan 2024 - 18:46

Adana’da vahşet! Genç kadın, başı taşla ezilerek öldürüldü

Adana’da vahşet! Genç kadın, başı taşla ezilerek öldürüldü
Son Güncelleme :

01 Eylül 2022 - 9:51

1610 Okuma

Olay saat 05.30 sıralarında merkez Yüreğir ilçesi Kazım Karabekir Mahallesi’nde meydana geldi.

Tek katlı müstakil evde yalnız yaşayan 2 çocuk annesi Şermin Sarı’nın kimliği henüz belirlenemeyen bir erkek ile bahçede tartıştığını ve ardından darbedilip,  “Yeter” diye çığlık attığını duyan komşuları, durumu polise bildirdi.

HAREKETSİZ YATARKEN BULUNDU

Olay yerine sevk edilen polis ekibi, evin bahçesinde Sarı’yı hareketsiz başından yaralı halde yatarken buldu. İhbar üzerine eve gelen sağlık ekibi, başı taşla ezildiği belirlenen Sarı’nın öldüğünü saptadı.

YALNIZ YAŞIYORDU

Olay sırasında Sarı’nın çocuklarının dedesinde kaldığı tespit edildi. 2 yıl önce eşinden ayrılan Sarı’nın ayrı bir evde yalnız yaşadığı öğrenildi.

Adanada vahşet Genç kadın, başı taşla ezilerek öldürüldü

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Acı haberi duyup, evin önüne gelen, Sarı’nın anne, baba ve kardeşleri gözyaşı döküp, sinir krizi geçirdi.

KATİL ARANIYOR

Polisin ve savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Sarı’nın cenazesi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı. Polis olayı gerçekleştiren şüpheliyi yakalama çalışmalarına devam ediyor.

Adanada vahşet Genç kadın, başı taşla ezilerek öldürüldü

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.