Michael Jackson The Sandman’de Morpheus’u oynamak istedi | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Temmuz 2024 - 05:10

Michael Jackson The Sandman’de Morpheus’u oynamak istedi

Michael Jackson The Sandman’de Morpheus’u oynamak istedi
Son Güncelleme :

29 Ağustos 2022 - 10:39

1490 Okuma

Michael Jackson The Sandman'de Morpheus'u oynamak istedi

Michael Jackson’ın yıllar önce ünlü çizgi roman serisi The Sandman’de Morpheus karakterini ortaya çıkarmak için ortaya çıktı.

2009’da ikonu çizgi roman dizisi Michael Jackson’ın roman serisi The Sandman’de çizgiu kralı’nı dizisinden çıkarabilecek şekilde ortaya çıktı. Çizgi film, yayıncı Neil Gaiman “1996 yılında Warner Bros. stüdyolarına götürüldüm, o kullanıcılardan bana Michael Jackson’ın görüşmelerini aradığını ve onu Sand’de oynatıp oynatamayacağımı” sordular. Çizgi film diziye yönelik fikri olan çok fazla heyecanlı olduğu için hatırlanan, bu anısını anlatırken bu fikre çok da sıcak bakmayı gösteren bir ifade takındı. Zaman aşımına uğradığında, 2009 yılında sona erdiği zaman süresinde sona erecek olan Sandman projesi sona ermiştir.Dizide Düşler Kralı Morpheus’u İngiliz oyuncu Tom Sturridge canlandırıyor. Sturridge’in performansı ve rolü olan uyum pek çok şeyn ve hayrandan tam değil. Ünlü çizgi roman serisi, 1989 ile 1996 arasında İngiliz yazar Neil Gaiman tarafından kaleme alındı. Şu sıralar tüm dünyada büyük beğeni toplayan The Sandman, ikinci sezon onayı da aldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.