Sokak düğünü kavgasına 1 tutuklama | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

17 Mayıs 2024 - 08:22

Sokak düğünü kavgasına 1 tutuklama

Sokak düğünü kavgasına 1 tutuklama
Son Güncelleme :

27 Ağustos 2022 - 14:44

1070 Okuma

Manisa’nın Kula ilçesinde 11 kişinin yaralandığı sokak düğünü kavgasıyla ilgili gözaltına alınan 2 şüpheliden biri tutuklandı.

Kula ilçesine bağlı Seyitali Mahallesi Gargar Küme Evleri’nde 24 Ağustos gecesi meydana gelen 2’si ağır 11 kişinin yaralanmasına neden olan sokak düğününde 2 kişi gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan şüpheliler Y.U. (19) ve Ü.D. (17), Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye çıkarıldı. Kula Adliyesi’nde hakim karşısına çıkarılan Y.U.(19) serbest bırakılırken, Ü.D.(17) isimli şüpheli ise mahkemece tutuklanarak İzmir Aliağa Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na sevk edildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma da devam ediyor. – MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Sokak düğünü kavgasına 1 tutuklama – Son Dakika

Bu haber İhlas Haber Ajansı tarafından hazırlanmış olup habere Sondakika.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İhlas Haber Ajansı tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İhlas Haber Ajansı kurumudur.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.