Mehmet Kasapoğlu: Seyahatsever projesi 5 Eylül’e kadar uzatıldı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Temmuz 2024 - 08:01

Mehmet Kasapoğlu: Seyahatsever projesi 5 Eylül’e kadar uzatıldı

Mehmet Kasapoğlu: Seyahatsever projesi 5 Eylül’e kadar uzatıldı
Son Güncelleme :

27 Ağustos 2022 - 12:56

630 Okuma

Gençlerin yaz aylarında seyahat ederken 81 ildeki KYK yurtlarında ücretsiz konaklamasına imkan tanıyan Seyahatsever projesi 5 Eylül tarihine kadar uzatıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından müjdelenen KYK yurtlarında ücretsiz konaklama imkanı ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Gençlerin seyahat edebilmesi ve üniversite kayıt dönemlerinde gittikleri şehirlerde konaklama sorununun ortadan kaldırılması amacıyla gerçekleştirilen ‘Seyahatsever’ projesi yoğun ilgi görüyor.


Öğrenci şartı aranmıyor

Büyük sevinçle karşılanan proje, gençler tarafından deneyimlenmeye devam ediyor.

15 Temmuz’da başlayan proje kapsamında 18-30 yaş arası gençler, öğrenci şartı aranmaksızın GSB yurtlarında ücretsiz olarak barınabiliyor.


3 günden 5 güne çıkarıldı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada GSB yurtlarında kalınan gün sayısını 3 günden 5 güne çıkardıklarını açıklamıştı.

Projeyi deneyimleyen gençlere bir müjde daha geldi.


“5 Eylül’e kadar uzatıldı”

Sosyal medya hesabından haberi duyuran Mehmet Kasapoğlu, “Gençlerin 81 ildeki bakanlık yurtlarında ücretsiz konaklamasını sağlayan “Seyahatsever” projesi 5 Eylül’e kadar uzatıldı.” ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.