Manisa FK, Altaş Denizlispor maçına hazır | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

17 Mayıs 2024 - 05:44

Manisa FK, Altaş Denizlispor maçına hazır

Manisa FK, Altaş Denizlispor maçına hazır
Son Güncelleme :

27 Ağustos 2022 - 14:44

820 Okuma

Spor Toto 1. Lig’in 3. haftasında yarın Altaş Denizlispor’u konuk edecek Manisa FK, müsabakanın hazırlıklarını tamamladı.

Fikri Bayrıl Tesisleri’nde teknik direktör Levent Eriş yönetiminde yapılan antrenmanla çalışmalarını tamamlayan siyah-beyazlılar, maç saatini beklemeye başladı.

Manisa FK ile Altaş Denizlispor arasında Mümin Özkasap Stadı’nda oynanacak karşılaşma, saat 17.00’de başlayacak. Müsabakayı, hakem Caner Ak yönetecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Manisa FK, Altaş Denizlispor maçına hazır – Son Dakika

Bu haber AA tarafından hazırlanmış olup habere Sondakika.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. AA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı AA kurumudur.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.