KPSS ortaöğretim sınavı başvuruları ne zaman? | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 21:16

KPSS ortaöğretim sınavı başvuruları ne zaman?

KPSS ortaöğretim sınavı başvuruları ne zaman?
Son Güncelleme :

27 Ağustos 2022 - 12:59

1320 Okuma

KPSS ortaöğretim başvuruları, KPSS lisans ve ön lisans başvurularının tamamlanmasının ardından sorgulanıyor. KPSS lisans sınavının iptal edilmesinin ardından ÖSYM tarafından yeni KPSS takvimi yayımlandı. Peki, KPSS ortaöğretim sınavı ve başvuruları ne zaman?

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) ortaöğretim sınavı ve başvuruları için geri sayım sürmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde tamamlanan KPSS ön lisans başvuruları sonrasında KPSS ortaöğretim başvuru tarihleri gündeme geldi. ÖSYM tarafından yayımlanan 2022 KPSS takvimi sonrasında, KPSS ortaöğretim sınavı ve başvuru tarihleri belli oldu.KPSS ORTAÖĞRETİM BAŞVURULARI NE ZAMAN?KPSS ortaöğretim başvuruları için tarih belli oldu. KPSS Ortaöğretim (lise) başvuruları 1 Eylül günü başlayacak ve 13 Eylül 2022 tarihinde sona erecek.KPSS ORTAÖĞRETİM SINAVI NE ZAMAN?ÖSYM tarafından yayımlanan 2022 KPSS sınav takvimi sonrasında KPSS ortaöğretim sınavı tarihi açıklandı Buna göre; sınav 6 Kasım 2022 tarihinde uygulanacak.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.