Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seslendirdiği şarkı İzlanda radyosunda | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Temmuz 2024 - 08:11

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seslendirdiği şarkı İzlanda radyosunda

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seslendirdiği şarkı İzlanda radyosunda
Son Güncelleme :

27 Ağustos 2022 - 12:59

740 Okuma

İzlanda’daki bir radyo kanalında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seslendirdiği ‘Bana Her Şey Seni Hatırlatıyor’ şarkısı çaldı. O anlar sosyal medyada paylaşıldı.

Sosyal medya fenomeni Gökhan Yıldırım, seyahat için gittiği İzlanda’da araç kullanırken radyoyu açtı.

Seyir halinde gittiği sırada bir radyo kanalında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seslendirdiği “Bana Her Şey Seni Hatırlatıyor şarkısına denk geldi.

“Halka bu şarkıyı seslendirmişti”

Bunun üzerine Yıldırım, büyük şaşkınlık yaşadı.

Şarkının sona ermesinin ardından program sunucusu, “Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, gerçekleştirdiği bir mitingde halka bu şarkıyı seslendirmişti” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seslendirdiği şarkı İzlanda radyosunda VİDEO


Sosyal medyada paylaştı

İHA’nın aktarımına göre; o anları kaydeden genç fenomen, videoyu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Yıldırım videoda, “İzlandadayım, radyoda çalan şarkıya bakın” ifadelerini kullandı.


Gençlerle buluşmasında söyledi

Geçtiğimiz yıl Mersin’de toplu açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, törenin ardından gençlerle bir araya gelmişti.

Buluşmada “Bana Her Şey Seni Hatırlatıyor” şarkısını seslendiren Erdoğan, gençlerden büyük alkış almış ve o anlar sosyal medyada yoğun ilgi görmüştü.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.