Çeşme’nin EGO’su yine bol keseden sallamış… | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Temmuz 2024 - 04:32

Çeşme’nin EGO’su yine bol keseden sallamış… 

Çeşme’nin EGO’su yine bol keseden sallamış… 
Son Güncelleme :

27 Ağustos 2022 - 20:31

7100 Okuma
Milliyetçi Hareket Partisi Çeşme İlçe Başkanı Gökhan Çelik Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran’ın Çeşme’ye doğalgaz gelecek paylaşımı  sonrasında bir açıklama yayınladı. 
Bir Belediye Başkanı düşünün işi gücü şov, işi gücü algı… Yine bir şov ve yine sonu diğerleri gibi hüsranla sonuçlanacak içi boş bir vaat daha geldi Çeşme’nin 2024 yerel seçimlerine kadar ki Belediye Başkanı Ekrem Oran’dan… Doğalgaz getirecekmiş Çeşme’ye güya, alt yapısını da belediye olarak onlar yapacakmış. Adama sormazlar mı üç yıldır Belediye Başkanısın her yağmurda Çeşme ve Alaçatı Venedik oluyor daha kanalizasyon alt yapısını yapamayan adam doğalgaz alt yapısını nasıl yapacak.
Bu doğalgaz vaadinde Belediye Meclisinde Muhittin Dalgıç döneminde kalma sosyal konut projesini kendininmiş gibi sunup şakşakçılarına kendini ayakta alkışlatıp sonra da geri vites yaptığın sosyal konutlara benzemez umarız.
Bu doğalgaz vaadinde Çeşme’ye hastane getiriyorum diyerek ballandıra ballandıra anlattığın ama fos çıkan Başkent Üniversitesi Hastanesi vaadine benzemez umarız.
Bu doğalgaz vaadinde Çeşme Çakabey Kültür Merkezinin oraya yapacağını söyleyip de sonra unuttuğun yeni Çeşme Belediye Binası vaadine benzemez umarız.
Bu doğalgaz vaadinde üç senede bitiremediğin Reisdere Pazar Yeri vaadine benzemez umarız.
Bu doğalgaz vaadinde Çeşme de otoparklar on iki ay yaşayanlara ücretsiz olacak dediğin ama Alaçatı da insanların 100 TL ‘ye evlerinin önüne araba park etmek zorunda kaldığı ücretsiz otopark vaadine benzemez umarız.
Senin bol keseden salladığın ama sonu hep hüsranla biten vaatlerini say say bitmez ancak bizim o kadar boş vaktimiz yok. Göreve geldiğin günden beri çekmedik kredi satmadık belediye arsası bırakmamışken doğalgaz alt yapısını hangi parayla yapacağını çok merak ediyoruz. Çeşme senin EGO’dan büyük unutma…

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.