Manisa’da terör örgütü üyesi 6 kişi tutuklandı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Temmuz 2024 - 04:53

Manisa’da terör örgütü üyesi 6 kişi tutuklandı

Manisa’da terör örgütü üyesi 6 kişi tutuklandı
Son Güncelleme :

26 Ağustos 2022 - 14:16

870 Okuma

Manisa’da PKK/KCK-PYD/ YPG terör örgütüne üye olma suçundan haklarında yakalama emri bulunan ve her biri 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 6 kişi çıkarıldığı adli mercilerce tutuklandı.

Manisa’nın Şehzadeler ve Yunusemre ilçelerinde 18-19 Ağustos tarihlerinde haklarında PKK/KCK-PYD/YPG silahlı terör örgütüne üye olma suçundan Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı İlamat ve İnfaz Bürosu tarafından 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Ş.A., İ.B., H.G., İ.D., K.A. ve K.Y. isimli 6 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şahıslar çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak Manisa T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi. – MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Manisa’da terör örgütü üyesi 6 kişi tutuklandı – Son Dakika

Bu haber İhlas Haber Ajansı tarafından hazırlanmış olup habere Sondakika.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İhlas Haber Ajansı tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İhlas Haber Ajansı kurumudur.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.