Kılıçdaroğlu’ndan Gülşen’in tutuklanmasına tepki | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Temmuz 2024 - 05:18

Kılıçdaroğlu’ndan Gülşen’in tutuklanmasına tepki

Kılıçdaroğlu’ndan Gülşen’in tutuklanmasına tepki
Son Güncelleme :

26 Ağustos 2022 - 5:44

1150 Okuma

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, şarkıcı Gülşen’in tutuklanmasına sosyal medyadan tepki gösterdi.

Türkiye’de uzun bir süredir farklı hayat tarzlarına sahip gençler arasında barış rüzgarları estiğini belirten Kılıçdaroğlu, “Amacını aşmış bir şakayı alıp, gençlerimizi birbirine düşürmektir hedef.” ifadesini kullandı. İktidarın bunu kullandığını da vurgulayan Kılıçdaroğlu, “Gençlere sesleniyorum, bu adaletsiz düzenin sonu geliyor. Sizleri kışkırtarak bu ülkeyi yönetmeye çalışıyorlar.” dedi. Soruşturmayı yürüten savcı ile tutuklama kararı veren hakime de seslenen CHP Lideri, “Hukuka, adalete ihanet etmeyin. Sanatçıyı hemen serbest bırakın.” ifadesini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.