Ezine’de dere taşkını mahalle yolunu kapattı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Nisan 2024 - 22:23

Ezine’de dere taşkını mahalle yolunu kapattı

Ezine’de dere taşkını mahalle yolunu kapattı
Son Güncelleme :

26 Ağustos 2022 - 8:45

1660 Okuma

Çanakkale’nin Ezine ilçesinde akşam saatlerinde başlayan şiddetli yağış, Güllüce Mahallesi yolundaki Çatal Deresi’nde taşkına sebep oldu. Mahallenin girişine yakın bir noktada bulunan derenin taşması sonucunda, mahalle yolu zarar gördü.

Taşkın sebebiyle kapanan yol, yağışın durması ve suların çekilmesi ile yeniden ortaya çıktı. Ancak, taşkının yola zarar vermesi sebebiyle jandarma ekipleri güvenlik önlemi alarak karayolunu ulaşıma kapattı. Havanın aydınlanmasıyla beraber, ekiplerin bozulan yolu onaracağı ve ilçe ile mahalle arasındaki ulaşımı sağlayan yolun yeniden trafiğe açılacağı öğrenildi. Ezine Kaymakamı Yunus Kızılgüneş ve Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel, bölgeye gelerek köy yolunda incelemelerde bulundu.

Kaymakam Kızılgüneş, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, “Çanakkale Valiliğimiz koordinasyonunda önlemlerimizi aldık, bütün ekiplerimizle teyakkuz halindeyiz. Güllüce köyünde 2 farklı noktadaki dere yatağımızda taşkın var. Vatandaşlarımızın güvenliği açısından jandarmamız yolu kapattı. Vatandaşlarımızdan ricamız dere yataklarına yaklaşmamaları” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.