İstanbul’da sağanak (Yağış ne zamana kadar devam edecek?) | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Temmuz 2024 - 04:44

İstanbul’da sağanak (Yağış ne zamana kadar devam edecek?)

İstanbul’da sağanak (Yağış ne zamana kadar devam edecek?)
Son Güncelleme :

25 Ağustos 2022 - 12:49

900 Okuma

AFAD ve Meteoroloji’nin verdiği art arda uyarıların beklenen sağanak İstanbul’da başladı. Özellikle Avrupa Yakası’nda gök gürültülerinin eşlik ettiği yağış Esenyurt, Beyoğlu, Fatih, Zeytinburnu, Bayrampaşa, Beşiktaş ilçelerinde hayatı olumsuz etkiliyor.

Geri dönen yaz sağanaklarından İstanbul da etkileniyor.
Meteoroloji’den 11 il için turuncu ve sarı kodlu uyarıAvrupa Yakası’nda sabah 09.00 saatlerinde başlayan ve gök gürültülerinin eşlik ettiği yağış Esenyurt, Beyoğlu, Fatih, Zeytinburnu, Bayrampaşa, Beşiktaş ilçelerinde hayatı olumsuz etkiliyor.Yağış nedeniyle yollarda oluşan su birikintileri nedeniyle bazı araç sürücüleri trafikte ilerlemekte güçlük çekiyor.Esenyurt’ta ise her şiddetli yağışın ardından oluşan görüntü değişmedi.Yağış nedeniyle yolların göle döndüğü Esenyurt’ta bazı evleri su bastı.Esenyurt’un bir mahallesindeyse camii su basmaması için ‘kum torbalı’ barikat önlemi alındı.Öte yandan Meteoroloji tarafından ‘sarı kodlu’ uyarı verilen megakentte, yağışlı havanın gece saatlerine kadar sürmesi bekleniyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.