Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ahlat ve Malazgirt geçmişi, bugünü ve yarını ile Türkiye’dir | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Temmuz 2024 - 05:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ahlat ve Malazgirt geçmişi, bugünü ve yarını ile Türkiye’dir

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ahlat ve Malazgirt geçmişi, bugünü ve yarını ile Türkiye’dir
Son Güncelleme :

25 Ağustos 2022 - 15:57

1240 Okuma

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi’nin 951. yıl dönümü dolayısıyla Bitlis Ahlat’ta düzenlenen etkinlikte konuşuyor.

Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şöyle:

”Ahlat tıpkı Malazgirt gibi uzun süre ihmal edildi. Burayı yeniden imar ve ihya ediyoruz. Bazıları bu bozkıra bizim ısrarla niye yatırım yaptığımızı anlamıyor, anlamak istemiyor. Ahlat ve Malazgirt geçmişi, bugünü ve yarını ile Türkiye’dir.

”KİMSE DUADAN, TEKBİRDEN RAHATSIZ OLMASIN”

Kimse duadan, tekbirden rahatsız olmasın. Bu dualar tekbirler kökeni inancı ne olursa olsun Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde yaşayan herkesin istiklali ve istikbali için verilen mücadelenin manevi zırhıdır.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.